Måndag den 5 januari 2015 blev en historisk dag för Big Is Promotion.

Publicerat Blandat

Måndag den 5 januari 2015 blev en historisk dag för Big Is Promotion. Från att sedan starten 2006 arbetat med promotion i nöjesbranschen, har Birgitta Haller nu tecknat sitt första managementavtal, med svenska bandet Billy Momo.

-”Det känns oerhört kul! Kontakten etablerades från början för ett vanligt promotionuppdrag men utvecklades ganska snabbt till något annat. Att få fortsätta jobba mer långsiktigt med det här spännande och kompetenta bandet ska bli fantastiskt roligt!”, säger Birgitta.

Tomas Juto
 och Oskar Hovell utgör stommen i sjumannabandet Billy Momo. De har figurerat tillsammans som musiker i en mängd olika sammanhang (PH3, King Kong Crew, Eskobar, Neneh Cherrys CirKus). Billy Momo såg dagens ljus 2007 och beskrivs av dem själva som ‘vårt gemensamma alter ego, vår personliga illusion, ett slags gemensamt hjärnspöke’. Debuten ”Ordinary Men” kom 2013.

Billy Momo består, förutom Tomas och Oskar, av Andreas Prybil, Mårten ”Hot Lips” Forssman, Oscar Harryson, Tony Lind och Christopher ‘The Coffa’ Anderzon.

Nya albumet ”Drunktalk” släpps worldwide den 2 februari via Hype Music (UK). Bandet kommer under året att fokusera på den svenska och brittiska marknaden. I England har bandet redan börjat göra sig ett namn genom singlarna ”I’ve Got You” (november) och ”Drunktalk” (5 januari).

Parallellt med managementuppdraget fortsätter Big Is Promotion med promouppdrag som vanligt.