KARMANIC/Karman Innovative Consulting

, , , , , , ,

KARMANIC – Karman Innovative Consulting – ägs och drivs av mig, Eva Karman Reinhold, sedan 1991 yrkesverksam inom musikbranschen (bl.a. STIM, MNW, Gazell). År 2004 startade jag KARMANIC och musikförlaget/skivbolaget SMILODON, som kontrakterat, gett ut och marknadsfört nya band och artister över hela världen. Efter några år valde jag att komplettera min yrkeserfarenhet med utbildning och praktisk arbetslivserfarenhet inom juridik och kommunikation, och har även arbetat ett par år på en advokatbyrå med inriktning på nöjesjuridik.

KARMANIC erbjuder konsulttjänster med särskild inriktning på dig som är artist, upphovsman, eller på annat sätt har en kreativ verksamhet. Vår expertis omfattar musikjuridik, royalty och övriga branschrelaterade frågor.

MUSIKJURIDIK – Upprepa inte andras misstag. Låt oss titta på avtalet. Innan du skriver på.

ROYALTY – Har du fått rätt pengar? Alla pengar? Ska du avräkna vidare? Vi hjälper dig.

VARUMÄRKE – Vill du ha hjälp med idéer och kontakter för varumärkessamarbeten/sponsring?

FÖRELÄSNING – Vi erbjuder föreläsningar och utbildningsstöd inom området musikbransch.

MUSIKFÖRLAG – Vi erbjuder support för musikförlag på konsultbasis, samt andra musikbranschrelaterade tjänster rörande A&R och internationell exploatering.

KARMANIC granskar, förhandlar och upprättar alla typer av avtal inom musikbranschen. Exempel på sådana avtal är artistavtal, förlagsavtal, producentavtal, managementavtal, licensavtal och distributionsavtal. En god analys av ett avtal fordrar inte bara juridiska kunskaper utan även branschkunskap. Vi hjälper dig med detta, och vid behov även med andra branschrelaterade frågor.
Vi arbetar också med varumärkesstrategier och sponsringssamarbeten för artister, upphovsmän och angränsande yrkesgrupper.

SMILODONs musikförlagsverksamhet omfattar bl.a. representation av Just Isn’t Music (UK) med musik från bolagen Ninja Tunes/Big Dada/Counter, samt Reach Global Music (USA).  Vår musikutgivning är sedan några år mycket begränsad. Vi tillhandahåller och exporterar dock fortfarande tidigare utgivningar internationellt.
För dig som är intresserad av vidareutbildning kan KARMANIC erbjuda föreläsningar och seminarium om musikbranschen, och delar gärna med oss av våra erfarenheter.

Du är varmt välkommen att kontakta mig med frågor och funderingar!

Mer information

Kontaktperson:
Eva Karman Reinhold
Telefon:
+46 70 746 83 11
E-post
eva@karmanic.se
eva@smilodon.se
Webbadress:
http://www.karmanic.se
http://www.smilodon.se
Adressuppgifter
Gatuadress:
Länna Hammarby 6945
Postnummer:
761 93
Sociala länkar