MTA Production

, , , ,

MTA Production AB är ett produktionsbolag som specialiserat sig på att skapa, producera och boka turnéer och genomföra konserter. Hilda Sandgren startade företaget år 2000 efter flera års arbete inom musik- och teaterindustrin.  ”Jag inspirerades till att arbeta med helheten; att både skapa det konstnärliga innehållet, arbeta med marknadsföring och att skapa min egen företagskultur.”

Företaget växte till ett kreativt bokningsbolag som kunde arbeta med allt som behövdes för att lyckas tillsammans med konstnären. MTA Production har utvecklat den bästa förutsättningen för att kunna arbeta med turnéer, marknadsföring och albumlanseringar. Idag arbetar MTA Production exklusivt med ett 70-tal artister och koncept. Viljan att alltid leverera kvalitet, oavsett vem man samarbetar med har gjort att företaget byggt nära relationer med både artister och arrangörer.

MTA Production har tillsammans med artisten Sofia Karlsson startat skivbolaget Sally Wiola records, producerat succéföreställningen Jul i Folkton i 7 år och givit ut albumen  ”Jul i Folkton Live” och ”Jul i Folkton i Solvändets tid”,  ”Söder om kärleken” (cd), ”Norr om Eden” (ep), ”Levande” (cd) och notboken ”Levande” sånger & låtar, på den egna labeln.

”Inspirationen att fortsätta vårt arbete med musik, teater och konst kommer från den applåderande, jublande, dansande och gråtande publiken. Detta är något vi tänker fortsätta att göra en lång, lång tid framöver. ”

Mer information

Kontaktperson:
Hilda Sandgren
Telefon:
+46 8-660 86 09, +46 70-440 85 00
E-post
hilda@mtaprod.se
Webbadress:
http://www.mtaprod.se
Adressuppgifter
Gatuadress:
Saltmätargatan 7, 2tr
Postnummer:
113 59
Ort:
Stockholm
Sociala länkar
Facebook
www.facebook.com/mtaprod
Skype
mta-hilda