Sök medlemskap

Är du fristående konsult inom musik-, nöje-, kultur- och upplevelsebranscherna i Sverige?

Välkommen att ansöka om medlemskap i MBIN. Tillsammans bygger vi omfattande, allsidig och gedigen kunskap med oslagbar erfarenhet inom alla områden i musikbransch och nöjesbransch.

Vi levererar med hög kvalitet och tillför vår långa erfarenhet, så att de som anlitar oss får tillbaka det de lagt ut med råge genom att slippa kostnader för onödiga misstag. Med våra professionella och kostnadseffektiva insatser bör deras verksamhet på sikt bli mer lönsam för dem.

Som medlem får du kontinuerligt information om omvärldsbevakning eftersom MBIN är nätverksmedlem i Musiksverige. Du får också annan branschinformation och initierad orientering via medlemmarnas aktiviteter. Du får löpande inbjudningar till återkommande MBIN-aktiviteter under året.

Medlemskriterier

Ordinarie medlemskap:
Du skall vara en oberoende konsult i musik- nöjes, kultur eller upplevelsebranschen med dokumenterad erfarenhet inom ett eller flera specialområden inom dessa branscher. Du skall ha varit verksam i minst 3 år som egen företagare och vara rekommenderad av minst fyra av de ordinarie medlemmarna. Styrelsen äger rätt att avslå en ansökan utan motivering.

Associerad medlem:
Du skall ha varit verksam i minst ett år och vara rekommenderad av minst en ordinarie medlem. Så länge du är associerad medlem får du ta del av all information och evenemang som MBIN erbjuder. Du har dock ingen rösträtt på stämman. Du är välkommen att söka ordinarie medlemskap så snart du uppfyller kraven.

Medlemsavgift per år och medlem är 500 kronor.

Ansökan om medlemskap. Välkommen med din ansökan eller ytterligare frågor på info@mbin.net eller via formuläret här nedan.

Medlemsansökan

Jag söker medlemskap i MBIN som:
Vad är summan av 2+3=?